Cibuli na proužky necháme zesklovatět, přidáme maso nakrájené na menší kousky. Osmahneme, necháme vydusit, osolíme, opepříme. Podléváme vývarem, dusíme do změknutí, nejlépe v troubě.
Během dušení přidáme trochu kečupu, papriky, rajčata, feferonku nakrájenou na proužky a hrášek. Nakonec lehce zaprášíme moukou, ne moc do husta.
Trošku mouky dáme do misky, přidáme droždí, cukr a 4 lžíce jogurtu. Mícháme, dokud droždí úplně nerozmícháme. Necháme…
více o Pikantní bábovka se salámem
Čerstvé špenátové listy krátce povaříme ve vodě, vodu slijeme. Kdo chce, může listy nahrubo posekat. Pokud použijeme…
více o Pangas se špenátem a nivou
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
Hrách si den předem namočíme a v té stejné vodě druhý den uvaříme do měkka, popř. rozvaříme. Mezitím si na trošce oleje…
více o Hrachová polévka s klobásou