Samuraj k pivku

3.5

hodnoceno: 2
Příprava: 90 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule hodně
    • sůl
    • rajčata
    • hladká mouka
    • pepř mletý
    • kečup - jemný
    • hrášek
    • feferonka
    • vývar
    • vepřová plec
    • paprika - bílá

Postup přípravy receptu

  • Cibuli na proužky necháme zesklovatět, přidáme maso nakrájené na menší kousky. Osmahneme, necháme vydusit, osolíme, opepříme. Podléváme vývarem, dusíme do změknutí, nejlépe v troubě.
  • Během dušení přidáme trochu kečupu, papriky, rajčata, feferonku nakrájenou na proužky a hrášek. Nakonec lehce zaprášíme moukou, ne moc do husta.
  • Necháme den proležet.
  • Podáváme s čerstvým chlebem a vychlazeným pivkem.
Zařazení: Vepřové Slané

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: