Zelí vyklopíme do hrnce, na něj nakrájíme oloupaná jablka. Do misky dáme mleté maso, přisypeme rýži, sůl a koření čubrica. Promícháme a tvarujeme malé čufty, které klademe na zelí. Na ně dáme opět vrstvu zelí, rajský protlak a vše zalijeme vodou tak, aby bylo ponořené. Nebo můžeme rajský protlak rovnou smíchat s vodou. Zakryjeme pokličkou a dáme na asi hodinu a půl dusit a péct do rozpálené trouby.
Kuře vykostíme klasickým postupem na plát, který si roztáhneme a osolíme. Z mletého masa si připravíme standartní směs…
více o Kuřecí roláda s mletým masem
V mističce pečlivě smícháme kelímek smetany a přibližně 4 trojúhelníčky taveného sýra do hladka, můžeme naředit trochu…
více o Rychlá omáčka na těstoviny
1. Řepu uvařte v páře, zchlaďte, oloupejte, nakrájejte na větší kousky.
2. Dejte di mixéru s polu s nakrájeným bílým…
více o Pantzarosalata Hany Michopolu