Kuřecí stehýnka omyjeme a ostrým nožem vytvoříme několik zářezů v kůži, částečně zasahujících i maso. Máslo a koření pečlivě promícháme, aby vznikla máslová voňavá směs. Máslovou směs pečlivě vmasírujeme do stehen. Stehna vložíme do pekáče na mřížku a na každé položíme měsíček citronu s pečlivě nařízlou kůrou na několika místech. Pečeme doměkka.
Žloutky a cukr vyšleháme do bělavé pěny a vmícháme 150 g nutelly. Z bílků ušleháme tuhý sníh a střídavě s moukou ho…
více o Piškotová roláda s nutellou
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka