3.18
Marináda: med, hořčici, koření (sůl, pepř, mletá paprika, rozmarýn), sojová omáčka, prolisovaný česnek. Vše promícháme.… více o Kuřecí stehýnka v medovém kabátku
Na olivovém oleji orestujeme klínky cibule, přidáme plátky žampionů a po chvíli dílky rajčat, nasekaný česnek, bazalku,… více o Středomořská stehýnka
Nejdříve si připravíme majonézu. Do majonézy vmícháme hořčici a kapary. Osolíme a opepříme. Nakrájíme vejce a spolu s… více o Stehýnka v pivním těstě
Kouřící šálek dobrého čaje nenabízí jen relax a zahřátí. Může podpořit i vaše úsilí zhubnout.… Celý článek
Naši předci jedli maso výjimečně. Zkusme se jimi inspirovat. Ukážeme vám, že chutná jídla se… Celý článek
I když je lněné semínko velmi nenápadná potravina, dokáže udělat s lidským tělem téměř zázraky… Celý článek
Honí vás mlsná nebo připravujete narozeninovou oslavu? Pak vás mile překvapí galerie plná… Celý článek
Vezmeme větší vyšší pánev (nejlépe s pokličkou) a do ní dám většá množství oleje (tak půl cm). Syrové brambory důkladně… více o Brambory trochu jinak
Kuřecí prsíčka naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme grilovacím kořením (z obou stran). Krátce osmažíme v pánvi na… více o Kuřecí prsíčka s broskví
Na trošce oleje orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, zasypeme mletou paprikou (asi 1 lžička), vložíme na nudličky… více o Zelná polévka z čerstvé hlávky
Suroviny na tmavé těsto smícháme a vyválíme placku, kterou vložíme na vymazaný a vysypaný plech. Na ni dáme náplň z… více o Tvarohové řezy trojbarevné
V osolené vodě si uvaříme květák. Vytáhneme a v téže vodě si uvaříme těstoviny. Slaninu a květák si nakrajíme na… více o Těstoviny zapečené s květákem a slaninou
Rohlíky nejlépe tak dva dny staré nakrájíme na kostky tak cca 1,5 až 2 cm velké. Anglickou slaninu nakrájíme na kostky… více o Špekové knedlíky
vypracujeme těsto necháme vykynout uděláme placičky,naplníme sladkým tvarohem vytvoříme důlek,naplníme švestkou… více o Moravské koláče od Soni
pečený bůček se opatla paprikou cesnekem a grilovacim korenim. Zabalit do alobylu a dat do lednicky. více o Bučánek
Slaninu a rohlíky nakrájíme na kostky, slaninu rozškvaříme, vyndáme, přidáme olej a opečeme dozlatova rohlíky.… více o Špekové knedlíky
Všechnu zeleninu očistíme, omyjeme a osušíme. Rajčata nakrájíme na kostičky a papriku na tenké proužky. Cibuli… více o Zeleninové lečo
1. Zelí nakrouháme, ve větší nádobě promícháme se solí a kmínem, ev. cibulí a jablkem. 2. Udusáme, a necháme… více o Karlovo zelí kysané ve sklenicích
vše smícháme dohromady a dáme odpočinout do lednice aspoň na 2 hodiny. Může být klidně i déle, klidně i týden v chladu,… více o Linecké kytičky