Hermelín rozpůlíme, vložíme plátek šunkového salámu, Gothaje a Vysočiny, znovu šunkový, Gothaj, Vysočinu, pak papriku a druhou půlku sýra. Stiskneme a zabalíme do alobalu. V hodně horké troubě necháme asi 15 minut rozpéct.
Očištěný květák rozebereme na růžice, opláchneme, vložíme do hrnce a osolenou vodou a povaříme. Mezitím rozehřejeme na…
více o Květáková polévka s mrkví
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem
Smícháme pomazánkové máslo s tvarohem a sýrem, přidáme velmi drobně nakrájenou šunku, pórek a drobně nastrouhanou mrkev…
více o Skvělá šunková pomazánka