Hermelín rozkrájíme na 3 kolečka. Každý plátek dáme mezi dva plátky šunky. Vše zabalíme důkladně do bramborového těsta. Vzniklé placky obalíme ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
Kolečka můžeme před obalením ještě posypat různým kořením – zvlášť dobré je grilovací. Lze také potřít hořčicí, kečupem či chilli pastou.
Čerstvé špenátové listy krátce povaříme ve vodě, vodu slijeme. Kdo chce, může listy nahrubo posekat. Pokud použijeme…
více o Pangas se špenátem a nivou
Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na větší kusy, stejně tak maso a klobásy. Cibule na kolečka, slaninu na plátky a…
více o Sloní žrádlo na zahradní gril
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Listové těsto rozválíme a položíme do formy vyložené pečícím papírem. Těsto jemně…
více o Slaný koláč se sýrem Cottage