Segedínský guláš s krůtím masem

3

hodnoceno: 14
Příprava: 60 minut
Porce: 1
Kalorie: 1 562 kJ

Suroviny

    • 100
      g cibule
    • červená paprika
    • sůl
    • 1
      g olivový olej
    • pepř mletý
    • 100
      g zakysaná smetana 8 %
    • 250
      g kysané zelí
    • 150
      g krůtí maso
    • drcený kmín

Postup přípravy receptu

  • Cibuli nakrájíme a orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme předem okořeněné maso, které na cibuli opečeme. Přidáme jednu polovinu zelí a dusíme doměkka, dle potřeby podlijeme vodou. Ke konci dušení přidáme druhou polovinu zelí a dokořeníme podle chuti. Na závěr přelijeme smetanou a prohřejeme.
  • Recept je vhodný jako oběd. Při redukční dietě podáváme bez přílohy! Při udržování hmotnosti můžeme podávat s bramborovým knedlíkem.
Zařazení: Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: