Cibuli nakrájíme a orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme předem okořeněné maso, které na cibuli opečeme. Přidáme jednu polovinu zelí a dusíme doměkka, dle potřeby podlijeme vodou. Ke konci dušení přidáme druhou polovinu zelí a dokořeníme podle chuti. Na závěr přelijeme smetanou a prohřejeme.
Recept je vhodný jako oběd. Při redukční dietě podáváme bez přílohy! Při udržování hmotnosti můžeme podávat s bramborovým knedlíkem.
Oloupeme a nakrájíme na kostky cibuli, kterou osmažíme na sádle, potom přihodíme vykostěné koleno na kostky. Jakmile je…
více o Segedínský guláš by sokoliczek
Dáme svařit 2/3 mléka, nejprve osolíme (díky tomu by se nám omáčka neměla později srazit) a dáme kopr. Ve zbylém mléce…
více o Koprová omáčka od maminky