Sójové nudličky povaříme 20–30 minut v marinádě (možno rozředit vodou).
Na rozpáleném tuku zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme k ní sójové maso, opečeme, okmínujeme, přidáme papriku, sůl a překrájené kysané zelí a vše dusíme asi 30 minut.
Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou v mléce nebo smetaně a ještě dobře povaříme.
Oloupeme a nakrájíme na kostky cibuli, kterou osmažíme na sádle, potom přihodíme vykostěné koleno na kostky. Jakmile je…
více o Segedínský guláš by sokoliczek
Očištěné kuře vykostíme, z masa stáhneme kůži a nakrájíme ho na větší kostky. Připravíme si oprané hlavičky žampionů a…
více o Chalupářský špíz z kuřete
Mouku smícháme s práškem do pečiva a cukrem a dobře promícháme s tukem. Do středu směsi uděláme jamku, vklepneme do ní…
více o Jablkový koláč od babičky