Kuřecí prsa nakrájíme na malé kostičky či nudličky, osolíme a dle chuti můžeme okořenit grilovacím kořením. Orestujeme na pánvi a necháme vychladnout. Pórek nakrájíme na půlkolečka, broskve na kostičky. V míse smícháme kuřecí maso, pórek, broskve, kukuřici a postupně přimícháváme majonézu a jogurt. Tu správnou hustotu musí odhadnout každý sám. Osolíme a opepříme. V ledničce necháme nějakou tu hodinku odležet.
Výborný s jakýmkoliv pečivem, ale nejlepší je s teplým toustíkem.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou
Makrelu rozebereme do misky a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájená vajíčka, majonézu, hořčici a…
více o Rybičková pomazánka z makrely