Kuřecí prsa nakrájíme na malé kostičky či nudličky, osolíme a dle chuti můžeme okořenit grilovacím kořením. Orestujeme na pánvi a necháme vychladnout. Pórek nakrájíme na půlkolečka, broskve na kostičky. V míse smícháme kuřecí maso, pórek, broskve, kukuřici a postupně přimícháváme majonézu a jogurt. Tu správnou hustotu musí odhadnout každý sám. Osolíme a opepříme. V ledničce necháme nějakou tu hodinku odležet.
Výborný s jakýmkoliv pečivem, ale nejlepší je s teplým toustíkem.
Kuře vykostíme klasickým postupem na plát, který si roztáhneme a osolíme. Z mletého masa si připravíme standartní směs…
více o Kuřecí roláda s mletým masem
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě