Kuřecí prsa nakrájíme na malé kostičky či nudličky, osolíme a dle chuti můžeme okořenit grilovacím kořením. Orestujeme na pánvi a necháme vychladnout. Pórek nakrájíme na půlkolečka, broskve na kostičky. V míse smícháme kuřecí maso, pórek, broskve, kukuřici a postupně přimícháváme majonézu a jogurt. Tu správnou hustotu musí odhadnout každý sám. Osolíme a opepříme. V ledničce necháme nějakou tu hodinku odležet.
Výborný s jakýmkoliv pečivem, ale nejlepší je s teplým toustíkem.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Čerstvé špenátové listy krátce povaříme ve vodě, vodu slijeme. Kdo chce, může listy nahrubo posekat. Pokud použijeme…
více o Pangas se špenátem a nivou
Uvařená vejce, hermelín a eidam nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, přidáme…
více o Barevný hermelínový salát