Sekaná podle Itala

3.25

hodnoceno: 20
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • 1
      šálek mléko
    • 1
      lžička majoránka
    • 2
      ks rohlík
    • 20
      plátek anglická slanina na obložení formy
    • 350
      g mleté maso - hovězí
    • 1
      lžíce žampiony pokrájené
    • 50
      g mortadela nebo šunkový salám

Postup přípravy receptu

  • Formu na srnčí hřbet vyložíme pečicím papírem a ten poklademe celý slaninou. Z mletého masa, žemlí rozmočených v mléce, pokrájené cibule a mortadely, vajec, majoránky, soli, pepře, hub a petrželky vymícháme směs. Tu vmačkáme do vyložené formy a zakryjeme slaninou.
  • Pečeme při 160 stupních 30 minut, pak asi 20 minut na 200 stupňů dopečeme kůrčičku.
Zařazení: Mleté

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: