3.07
Do osolené vody dáme vařit špagety. Na pánvi zahřejeme 2 lžíce másla nebo tuku, opečeme cibuli a česnek nakrájený na… více o Špagety s brokolicí
Cibulku nakrájíme najemno a necháme zesklovatět na másle. Poté přídáme na plátky nakrájené, očištěné žampiony a na… více o Zapečené těstoviny s brokolicí
Palačinky usmažíme běžným způsobem z uvedených ingrediencí. Odkládáme je na papírový ubrousek, aby vpil přebytečný olej… více o Zapečené palačinky s brokolicí
Pokud jde o zdobení dortů, fantazie nejspíš nezná žádných mezí. Dalším důkazem je Lauren… Celý článek
Konečně na mnoha místech začínají růst houby a plný košík je pýchou každého houbaře. Nejlepší… Celý článek
Mohlo by se zdát, že uvařit čaj zvládne opravdu každý, protože to není žádná věda. Ale ona to… Celý článek
Jsou sirupy, ze kterých se dá udělat skvělá limonáda. A pak jsou takové, ze kterých je nejen… Celý článek
Ve woku si rozhrejeme olej, na platky nakrajeny cesnek, kratce orestujeme a pridame kureci srdicka rozkrajene na… více o Celerový toust
Hrášek vsypeme do vývaru, přidáme celer a vaříme doměkka. Pak umixujeme i s vývarem, vlijeme do hrnce, osolíme, přidáme… více o Hráškový krém
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme (můžeme použít i grilovací koření), položíme plátek šunky, na něj půlku… více o Kuřecí tajemství
Hermelín nakrájíme na menší kousky, pórek, žampiony a kapii nakrájíme na drobnější kousky, česnek utřeme se solí.… více o Mirčin naložený hermelín
Ze 3 bílků ušleháme sníh, ostatní ingredience smícháme dohromady - nakonec vmícháme sníh. Těsto dáme na vymazaný, spíš… více o Tvarožník na plech
Celé bulvy červené řepy uvaříme ve vodě do měkka. Řepu oloupeme a nastrouháme na jemno (nebo pro pohodlné jako já i… více o Australská čokoládová buchta z červené řepy
Listové těsto si rozdělíme na 2 stejné poloviny a vyválíme placku (tenkou). 1 placku vložíme do nižší kruhové formy na… více o Jahodový koláč z listového těsta
Maso nakrájíme na nudličky a v misce zalijeme sójovou omáčkou. Pórek nakrájíme na delší nudličky. Na rozpáleném oleji… více o Hovězí kari na pórku
Do přiměřeně velké nádoby (nejlépe 4-litrová sklenice) dáme 1 kg višní nebo borůvek, 3/4 kg cukru a necháme 2 hodiny… více o Borůvkový (višňový) likér
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme rozmražený špenát, osolíme, opepříme. Přivedeme do varu, poté… více o Těstoviny se špenátovou omáčkou
Máslo a cukr vyšleháme do husté bílé pěny, přidáme mouku, prášek do pečiva, aroma a vejce. Vše důkladně promícháme,… více o „Jahoďák" – dort
Do větší mísy dáme maso (my používáme zásadně ochucené mleté maso na karbanátky zakoupené v Kauflandu) a podle chuti… více o Naše domácí hamburgery