Maso pomeleme, přidáme cca 1 dl mléka a rukou s roztaženými prsty mícháme, dokud mléko nezmizí a maso se nerozdělí z nudliček. Dáme odpočinout do lednice na 1 hodinu. Na oleji usmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a dáme vychladit. Smícháme maso, cibuli, lisovaný česnek, vejce, mletý kmín, majoránku, hořčici a sůl a velmi důkladně promícháme. Přidáme hrst kuskusu a opět promícháme. Necháme v lednici odpočinout (i do druhého dne). Vytvarujeme šišky a pečeme na pečicím papíře nejprve 1,5 hodiny přikryté a poté půl hodiny odkryté. Nemělo by být potřeba podlévat.
Do mističky dáme asi 16 dkg hrubé mouky, uprostřed uděláme důlek, do kterého vyklepneme vejce, přidáme polévkovou lžíci…
více o Domácí nudle do polévky
Sojové kostky zalijeme soj.omáčkama a worchestrem,přilijeme vodu a uvaříme do měkka.Nakrájenou větší cibuli osmahneme…
více o Sojové maso se sojovou omáčkou
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě