Z chleba seřežeme čepičku, vykrojíme vnitřek. Dno vysteleme natrhanou šunkou, pomažeme majolkou, dáme suchý salám, přiklopíme vnitřkem chleba, namažeme hořčicí, poklademe sýrem a kolečky rajčat a na to salát. Nasadíme čepičku, zabalíme do alobalu, přiklopíme talířem a zatížíme. Dáme do chladu asi na 1 hodinu.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleňené nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem…
více o Mletý bůček se směsí sýrů
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny