Ve vodě si rozmíchejte kakao, za stálého míchání přiveďte k varu (zhoustne to), povařte cca 1 minutu a nechte řádně prochladnout.
Utřete máslo s cukrem do pěny a po troškách přidávejte svařené kakao (poněkud zřídne).
Na dno hranaté formy dejte piškoty a lžící poklaďte krémem. Vrstvy střídejte, poslední je krém. Nechte v lednici do druhého dne. Před podáváním ozdobte šlehačkou, jahodou a lístkem máty.
Lze použít i dětské piškoty. Krém je možné nalít najednou, ale to se potom piškoty „sdružují“ a krém se mezi ně nedostane.
Troubu předehřejeme na 200 °C.
Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Misku vymažeme lžící oleje a na dno střídavě přes…
více o Rajčata zapečená s mozzarelou
Roláda: ušleháme zvlášť bílky - doporučuji se špetkou soli (jsou tužší), v další míse ušleháme žloutky s vodou, přidáme…
více o Šarlota aneb roládkový dort
Uvaříme dětskou krupicovou kaši dle návodu.
Když je kaše hotová přidáme pudink (rozmíchaný v mléce). A vaříme dalčí…
více o Pudinková bábovka (nepečená)