Špagety uvařte v osolené vodě al dente. Slijte je a nechte si stranou asi 100 ml vody, ve které se vařily.
Zatímco se špagety vaří, rozehřejte v pánvi na malém plameni olej, přidejte česnek, chilli a sušená rajčata. Opékejte asi dvě až tři minuty, dokud česnek nezměkne.
Odstavte z plotny, přidejte citronovou kůru i šťávu. Poté do pánve přisypte špagety a všechno dobře promíchejte. Pokud se vám těstoviny zdají příliš suché, přidejte trochu vody, kterou jste si nechali stranou. Osolte a opepřete podle chuti. Podávejte ozdobené petrželkou.
Těstoviny uvaříme a přidáme na pánev s olejem a česnekem. Potom přidáme nakrájená sušená rajčata a hobliny parmazánu.…
více o Těstoviny se sušenými rajčaty
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Ingredience smícháme, přivedeme k varu a krátce povaříme. Zatepla naléváme na sterilovanou zeleninu, potom sterilujeme .
více o Znojemský nálev na okurky
Ve větší misce společně našlehejte olivový olej, balzamikový ocet, hořčici a česnek. Medailonky z obou stran osolte a…
více o Vepřové medailonky s olivami
Mascarpone našleháme s cukrem, do skleněné formy čtvercového tvaru ji dáme na dno, na ni vyskládáme piškoty namočené ve…
více o Senzační tiramisu bez náhražek