Z uvedených ingrediencí zpracujeme těsto a dáme odpočinout do ledničky minimálně na 1 hodinu. Poté jej rozdělíme na 2 poloviny. Jednu polovinu vyválíme a dáme do vyššího pekáčku nebo plechu o rozměrech 25x35 cm. Místo vymazání formy použijeme pečicí papír – přímo na něm můžeme těsto krásně vyválet a snadno přenést do plechu. Těsto musí přesahovat dno, protože pak budeme spojovat spodní a vrchní část.
Kandované ovoce nasekáme na malé kousky, nakrájíme čokoládu a umícháme spolu s tvarohem a marmeládou. Náplň natřeme na těsto. Vyválíme druhou polovinu těsta, tou přikryjeme náplň a spojíme okraje obou těst (na vyválení horní vrstvy opět použijeme pečicí papír, pak stačí těsto převrátit rovnou na náplň a papír sloupnout). Na horní vrstvu rovnoměrně rozložíme mandle.
Troubu zahřejeme na 220 °C , po vložení buchty snížíme na 200 °C a pečeme 25–30 minut.
Nejprve připravíme americké brambory (smažíme ve fritovacím hrnci, ale lépe v troubě "nasucho"), dále pokrájíme kuřecí…
více o Zapékaná špenátová miska
Majonézu smícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem podle chuti. Cibulky pokrájíme na kousky, cizrnu scedíme. Všechno…
více o Cizrnový salát s tuňákem
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát