Smícháme vejce s cukrem a mícháme tak dlouho, dokud se v těstu nezačnou tvořit bubliny. Postupně přidáme trochu mouky, mléka a másla. Smícháme a opakujeme tak dlouho, dokud nám nedojdou ingredience. Na konec přidáme skořicový cukr. Důkladně zamícháme a dáme do formy, kterou jsme si předem vymazali. Pečeme v troubě na 120 stupňů dokřupava. Až buchta vychladne, potřeme a posypeme čokoládou. Podáváme po 2 hodinách.
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Do mísy dáme mouku, cukr, sodu, a perníkové koření. Vše promícháme, přidáme máslo, žloutky, med a mléko a vypracujeme…
více o Medové perníčky hned k jídlu
Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků…
více o Jahodovo-rebarborové řezy