Smícháme vejce s cukrem a mícháme tak dlouho, dokud se v těstu nezačnou tvořit bubliny. Postupně přidáme trochu mouky, mléka a másla. Smícháme a opakujeme tak dlouho, dokud nám nedojdou ingredience. Na konec přidáme skořicový cukr. Důkladně zamícháme a dáme do formy, kterou jsme si předem vymazali. Pečeme v troubě na 120 stupňů dokřupava. Až buchta vychladne, potřeme a posypeme čokoládou. Podáváme po 2 hodinách.
Do tuhého sněhu se zamíchá cukr, mouka, rozpuštěné vlažné máslo na nakonec ovoce a ořechy (dle libostii asi tak 150-200…
více o Bílkový chlebíček od Fárkové
Špenát osmažíme na másle. Přidáme nadrobno nasekaný stroužek česneku, osolíme a opepříme. Ke konci smažení přidáme na…
více o Pstruh se špenátem a česnekem