Smícháme vejce s cukrem a mícháme tak dlouho, dokud se v těstu nezačnou tvořit bubliny. Postupně přidáme trochu mouky, mléka a másla. Smícháme a opakujeme tak dlouho, dokud nám nedojdou ingredience. Na konec přidáme skořicový cukr. Důkladně zamícháme a dáme do formy, kterou jsme si předem vymazali. Pečeme v troubě na 120 stupňů dokřupava. Až buchta vychladne, potřeme a posypeme čokoládou. Podáváme po 2 hodinách.
Nálev převaříme a necháme vychladnout. Každou okurku nakrojíme trochu nožem a vtlačíme do něj stroužek česneku. Takto…
více o Česnekové okurky sterilované
Máslo, koření a nastrouhanou citronovou kůru rozmícháme, přimícháme práškový cukr a žloutky. Z bílků a cukru ušleháme…
více o Skořicový koláč se švestkami
Vodu s uzenými žebry osolíme, přidáme 2 bobkové listy, 3 kuličky nového koření a rozlámané, předem namočené houby,…
více o Znamenitá bramborová polévka