Smícháme vejce s cukrem a mícháme tak dlouho, dokud se v těstu nezačnou tvořit bubliny. Postupně přidáme trochu mouky, mléka a másla. Smícháme a opakujeme tak dlouho, dokud nám nedojdou ingredience. Na konec přidáme skořicový cukr. Důkladně zamícháme a dáme do formy, kterou jsme si předem vymazali. Pečeme v troubě na 120 stupňů dokřupava. Až buchta vychladne, potřeme a posypeme čokoládou. Podáváme po 2 hodinách.
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Všechno sypké v robotu nejdříve pomalu promíchám, pak přidám pokrájené rozměklé máslo a ostatní suroviny. Zapnu hnětení…
více o Perníčky – rovnou k jídlu