Skořicová buchta

1.88

hodnoceno: 8
Příprava: 30 minut
Porce: 15
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1,4
      hrnek máslo
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek mléko
    • 2
      ks čokoláda
    • 2
      ks skořicový cukr
    • 300
      g mouka
    • 200
      g cukr
    • 1
      ks čokoládové zdobení

Postup přípravy receptu

  • Smícháme vejce s cukrem a mícháme tak dlouho, dokud se v těstu nezačnou tvořit bubliny. Postupně přidáme trochu mouky, mléka a másla. Smícháme a opakujeme tak dlouho, dokud nám nedojdou ingredience. Na konec přidáme skořicový cukr. Důkladně zamícháme a dáme do formy, kterou jsme si předem vymazali. Pečeme v troubě na 120 stupňů dokřupava. Až buchta vychladne, potřeme a posypeme čokoládou. Podáváme po 2 hodinách.
Zařazení: Moučníky Buchty Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: