Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku s prolisovaným česnekem. Poté přidáme na kostičky nakrájený salám nebo kuřecí maso a podusíme (kuřecí maso déle). Do směsi přidáme všechno koření. Mezitím si v hrnci rozehřejeme Špagetku, přidáme do ní kečup, hořčici a 1–2 sklenice vody. Až se Špagetka začně vařit, přidáme k ní směs z pánve a mícháme. Až bude tato směs ve varu, můžeme ji klasicky zahustit podle toho, jak máme rádi hustou omáčku. Poté nalijeme směs na špagety, přidáme strouhaný sýr a podáváme.
Maso osolíme a opepříme, popř. dokořeníme jiným kořením. Na každý plátek zvlášť přidáme worchestrovku a sojovku. Dále…
více o Nejjednoduší výborná marináda
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Maso obalíme ve směsi z jogurtu, citronové šťávy, kari a soli. Poté je obalíme v rozdrcených chipsech a dáme na plech s…
více o Kuřecí kousky v chipsech