Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku s prolisovaným česnekem. Poté přidáme na kostičky nakrájený salám nebo kuřecí maso a podusíme (kuřecí maso déle). Do směsi přidáme všechno koření. Mezitím si v hrnci rozehřejeme Špagetku, přidáme do ní kečup, hořčici a 1–2 sklenice vody. Až se Špagetka začně vařit, přidáme k ní směs z pánve a mícháme. Až bude tato směs ve varu, můžeme ji klasicky zahustit podle toho, jak máme rádi hustou omáčku. Poté nalijeme směs na špagety, přidáme strouhaný sýr a podáváme.
Máslo, med, žloutky, vanilkový cukr s citron. kůrou utřeme do pěny, přidáme mouku s jedlou sodou.
Těsto propracujeme a…
více o Žloutkovo-perníkové řezy
Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka .Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření…
více o Utopenci v pivním nálevu
Z ingrediencí na těsto vypracujeme hladké těsto, necháme ho v chladu půl hodiny proležet, pak jím pokryjeme dno a část…
více o Amorův jablečný řez (koláč)
Všechno sypké v robotu nejdříve pomalu promíchám, pak přidám pokrájené rozměklé máslo a ostatní suroviny. Zapnu hnětení…
více o Perníčky – rovnou k jídlu