
3.5
Makrelu zbavíme kostí, vejce uvaříme natvrdo, rozdělíme bílky a žloutky. Žloutky společně s makrelou rozmačkáme. Cibuli… více o Skvělá rybí pomazánka
Šunku pokrájíme na menší kousky, dáme do vyšší nádoby, přidáme změklé máslo, malinko smetany (mléka) a ponorným mixérem… více o Pěna šunková
Dáme vařit špagety a restovat žampiony. Šunku nakrojíme na 4 místech cca 3 cm hluboko a stočíme do kornoutů, které… více o Šunková hnízda se špagetami
Letní prázdniny jsou skvělou příležitostí pro objevování nových chutí a vyzkoušení různých… Celý článek
Okurka, to je chuť a vůně léta. Skvěle osvěží a díky vysokému obsahu vody i hydratuje. Umí… Celý článek
Dostat krásnou kytici je vždycky hezké, ale co kdyby byla celá z malých dortíků, které můžete… Celý článek
Vaření beze zbytku – tolik se o něm mluví a stal se z něj až módní trend. Ve skutečnosti jde… Celý článek
Vepřová žebírka osolíme, podlijeme vodou a pečeme při teplotě asi 200 stupňů 40-50minut.Neustále poléváme šťávou, která… více o Pikantní žebírka
Kuře omyjeme, osušíme a rozdělíme na osm porcí. Očištěnou šalotku rozčtvrtíme, česnek pokrájíme na kostičky a žampiony… více o Coq au vin se žampiony
Den dopředu prsíčka naklepeme a rozkrojíme napůl. Lehce osolíme, vložíme do misky a postupně plátek po plátku potíráme… více o Citrónové kuře s hruškou
Na hlubokou pánev nalijeme 2-3 lžíce oleje, rozpálíme jej a po dávkách postupně přidáváme mleté maso. Hranatou vařečkou… více o Skvělý masový závin k vínu
Bílky ušleháme s pískovým cukrem. Přidáme žloutky a mouku a ještě nějakou chvilku šleháme. Předehřejeme troubu na 180… více o Těsto na roládu podle Marty Machové
Těsto: vše smícháme dohromady, plech vymažeme a vysypeme, vylijeme polovinu těsta, do druhé půlky dáme kakao a… více o Buchta – tvarohový moučník
Všechny sypké přísady smícháme a nakonec přidáme máslo a mléko. Vymažeme a vysypeme formu na chlebíček, vlijeme těsto… více o Buchta s margotkou
* předehřejeme troubu na 180°C * vymažeme plech Omegou a vysypeme Těsto: * ingredience smícháme a vyšleháme *… více o Jablečný koláč
Kuskus si uvaříme dle návodu. Pokud zalíváme vařící vodou, rozpustíme v ní med. Do hotového kuskusu zamícháme máslo… více o Kuskus s jablečným pyré
Med, cukr, máslo a žloutky dobře promíchat, pak přidat mléko a všechno koření. Znova promíchat, přidat mouku a sníh z… více o Velikonoční perníčky – hned měkké
Buľvy repy nakrájame na veľmi tenké plátky. V kastróliku zmiešame ocot s cukrom a vodou a spoločne privedieme k varu.… více o Carpaccio z červenej repy
Brambory nastrouháme na jemno a slijeme přebytečnou šťávu, přistrouháme ementál, cibuli a celer, rozklepneme vejce a… více o Bramboráky sváteční