**Omáčka:** na oleji osmažíme cibuli, přidáme maso a nakrájené žampiony. Když maso zhnědně, podlejeme vínem. Osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek, bobkový list a dusíme 15 minut. Přidáme konzervu loupaných rajčat a dusíme dalších 10 minut. Na závěr posypeme bazalkou.
Těstoviny podávame s omáčkou posypané parmazánem a sklenkou dobrého červeného vína.
Prsíčka nakrájíme na nugetky, velikost cca 2x5 cm. Tyto naložíme do zákysu, nejlépe přes noc. Nezapomeneme mírně osolit…
více o Kuřecí nugety Hogo-fogo
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Cukr dejte do nádoby a za stálého míchání zahřívejte, dokud se nerozpustí - nesmí zežloutnout. Přidejte smetanu a za…
více o Bonbóny z vlašských ořechů
1. Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme do poloměkka. Necháme je částečně vychladnout, ještě teplé je rozpůlíme a…
více o Zapečené brambory s nádivkou