Utřeme česnek se solí, koření rozmícháme v oleji, přidáme ocet s vodou (trochu ostřejší), promícháme a necháme pěkně uležet. Už několik let jíme z masa pouze ryby, ale tyhle buřty s cibulí jsem měla tak ráda, že je teď dělám ze sojových párků.
Cibule nakrájíme na tenká kolečka, která ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé kousky…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Maso opláchneme a osušíme. Osolíme a opepříme. Lístky šalvěje otrháme a poklademe na řízky. Vždy dva řízky přiložíme na…
více o Krůtí řízky alá saltimbocca
V míse smícháme mouku, cukr a sůl, přidáme vejce a pomalu vmícháme mléko. Přimícháme 2 lžíce rozpuštěného másla. Těsto…
více o Francouzské palačinky Suzette