Utřeme česnek se solí, koření rozmícháme v oleji, přidáme ocet s vodou (trochu ostřejší), promícháme a necháme pěkně uležet. Už několik let jíme z masa pouze ryby, ale tyhle buřty s cibulí jsem měla tak ráda, že je teď dělám ze sojových párků.
Cibule nakrájíme na tenká kolečka, která ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé kousky…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Smíchá se mouka s práškem do pečiva, přidá cukr, skořice, ořechy, nakrájená jablka a nakonec vejce. Vše se smíchá a…
více o Jiřinčina skořicová bábovka
Na pánvičce rozehřejeme olej, přidáme rozdrobené droždí, rozpustíme ho a mícháme dokud nezrůžoví a nezačne se drobit.…
více o Drožďové knedlíčky do polévky