Všechny ingredience zpracujeme, necháme hodinu odležet a pak strojkem děláme na suchý plech požadované tvary. Pokud nemáme strojek, jde to i lisem na česnek. Necháme v chladu ztuhnout, pak pečeme 15 minut při 150 °C. Obalujeme v cukru po upečení.
Z oleje, česneku a koření (já používám drcený pepř, trošku chilli, koriandr a drcený kmín) připravíme marinádu, kotlety…
více o Božské vepřové kotletky
Maliny rozšlehám s mlékem, žloutky se škrobem. Mléko s malinami zahřejeme na 60 stupňů a přidáme cukr se škrobem. Vždy…
více o Malinový krém na makrónky
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky