Všechny ingredience zpracujeme, necháme hodinu odležet a pak strojkem děláme na suchý plech požadované tvary. Pokud nemáme strojek, jde to i lisem na česnek. Necháme v chladu ztuhnout, pak pečeme 15 minut při 150 °C. Obalujeme v cukru po upečení.
Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme…
více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou
- v misce smícháme koření,tymián,oliv.olej a trochu citr.šťávy (vše podle velikosti kuřete,ale nebojte se koření,tím,že…
více o Kuře na soli s citronem
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo…
více o Těstovinový salát s tuňákem