Na pánev dáme rozpustit pomazánkové máslo (bez přidání tuku či oleje – nasucho), přidáme nakrájený junior, pórek, kukuřici, osolíme a opepříme.
Jakmile se máslo rozpustí a vše se prohřeje, vypneme a poklademe na uvařené těstoviny.
Výborné rychlé jídlo, na kterém se nedá nic zkazit a výsledek je úžasný.
Lze dělat mnoho obměn – pomazánkové máslo může být i s příchutí, místo junioru lze dát šunku, místo kukuřice hrášek nebo žampiony, lze posypat petrželkou apod.
Lilky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osolíme a necháme 10 minut odležet. Lilek osušíme a opékáme je asi 15 minut v…
více o Africká lilková pomazánka
Marináda na 2-3 krkovice:
- 1 cibule
- 1 strožek česneku
- 3 lžíce hořčice
- 1 dl piva ( desítku, 12 je moc hořká)
…
více o Krkovice v pivu podle Terči
Předehřejte troubu na 160 stupňů. Kachní prsíčka několikrát nařízněte ostrým nožem a celou kachnu osolte a opepřete.…
více o Pomalu pečená kachna s medem