
2.33
Oloupeme si brambory a nakrájíme je na kostičky. Brokolici opláchneme a pokrájíme na menší růžičky. V hrnci uvaříme… více o Brokolicový krém za babku
Těstoviny uvaříme podle návodu. Omáčka: Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, poté přidáme nakrájený šunkový… více o Skvělé těstoviny s nivovou omáčkou
Všechny ingredience zpracujeme, necháme hodinu odležet a pak strojkem děláme na suchý plech požadované tvary. Pokud… více o Skvělé kakaové věnečky
Máloco vás v horkém počasí osvěží tak jako miska dobré zmrzliny. A ideálně domácí. Ta se dá… Celý článek
Tradiční pokrm pocházející ze severu Itálie u nás už takřka zdomácněl. Těší se velké oblibě ve… Celý článek
Taky rádi chodíte v horkých dnech na ledovou kávu do kavárny? Nemusíte. Naučíme vás, jak si ji… Celý článek
Drobenkové koláče patří hned po bábovkách mezi nejoblíbenější klasiku. Nejsou totiž moc pracné… Celý článek
Na tuku osmažíme očištěnou na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a nahrubo nakrájenou cibuli. Když je zeleninový… více o Rajská omáčka
Z mléka, pudinku a cukru uvaříme pudink. Necháme vychladnout a dáváme pozor, aby se neudělal škraloup, vymícháme do… více o Druhá náplň do větrníků
Máslo utřeme s cukrem, přidáme celá vejce, mouku, mléko, prášek do pečiva a špetku soli, pokud se vám těsto zdá příliš… více o Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Sýr nivu nakrájíme na 5 mm silné plátky. na každý plátek položíme šunku a přiložíme druhým plátkem, obalíme v těstíčku… více o Smažená niva proložená
Heru rozpustíme a necháme zchladnout, všechny ingredience smícháme a těsto dobře propracujeme. Rozdělíme na dva díly a… více o Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
Omyté a očištěné pórky nakrájíme na tenké plátky. Naložená rajčata vyjmeme z konzervy a necháme okapat. Máme-li rajčata… více o Polévka pro pány
Škvarky, zeleninu, česnek a cibuli rozemeleme a přidáme ostatní suroviny. více o Škvarková pomazánka s Moravankou
Naporcovaného a osoleného králíka vaříme v tlakovém hrnci spolu s novým kořením,bobkovým listem a velkým množstvím… více o Králík na víně a zelenině
Do mysky dáme všechny ingredience a pořádně promícháme. Necháme deset minut odstát. Připravíme si pekáček do kterého… více o Pečeně po kanadsku
Salám oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a vložíme do salátové mísy. Společně povaříme kečup, olej, ocet… více o Pivní salát
Prosátou mouku, cukr, žloutky a změklé máslo (60 min venku z lednice) rukou vypracujeme do těsta. více o Linecké těsto
Vezmeme meloun a ukrojíme z něj horní a dolní kulatou část a pak odkrojíme nejedlou slupku. Šlehačku v prášku… více o Melounový dort