V misce ve vodní lázni rozpustíme med, přidáme olej a promícháme. Přidáme jogurt, sůl a koření (pepř, papriku, chilli nebo grilovací koření). Doporučuji nějaké pikantnější, skvěle se doplňuje se sladkým medem. Vše promícháme a do marinády naložíme maso, nejlépe přes noc.
Maso grilujeme nebo osmahneme na pánvi. Smažíme zprudka v horkém oleji a pak necháme na mírném plameni dusit doměkka pod pokličkou. Maso hlídáme, jogurt se snadno připaluje.
Podáváme s bramborem, rýží, zeleninou nebo pečivem.
Bílky ušleháme zvlášť, dáme nad páru a vmícháme cukr, ořechy, strouhanku a kakao. Mícháme, až je směs horká, odstavíme,…
více o Pařížské rohlíčky od Dáši
Všechny suroviny na těsto dobře promícháme a nalejeme na dobře vymazaný a vysypaný plech a dáme péct na 170-160 °C, cca…
více o Ořechovo-ananasová buchta