
2.75
Vejce rozšleháme, osolíme a přidáme nahrubo nastrouhaný sýr (hodně). Vznikne hustá kaše. Bagetu nakrájíme jako na… více o Sýrové houstičky
Suroviny dáme do domácí pekárny tak, jak jdou za sebou na seznamu. Na pekárně navolíme program TĚSTO. Pokud nebudeme… více o Oblíbené houstičky
Zpracujeme těsto, necháme vykynout. Zamotáme houstičky, necháme ještě 30 minut kynout. Potřeme vejcem a posypeme solí,… více o Houstičky podle Růženky
Grilování k teplým letním měsícům neodmyslitelně patří. Kdo by odolal masu lehce provoněnému… Celý článek
Jahody jsou skvělé ovoce a jejich snad jedinou nevýhodou je to, že v čerstvém stavu nevydrží… Celý článek
Buď ji milujete, nebo nenávidíte. A pokud jste zastánci druhého „tábora“, je to velká škoda.… Celý článek
Nejste se sebou spokojeni a chtěli byste nějaké to kilo shodit? Snaha zhubnout 5 kg může být… Celý článek
Krkovici opláchneme, necháme okapat, nakrájíme na plátky, po obou stranách lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Kysané… více o Ovíněné zelí
Nakrájíme cibuli, česnek, papriku i klobásu, do hrnce si dáme spěnit cibulku, přidáme papriku, klobásu a nakonec česnek… více o Rychlé fazolové lečo
Prosátou mouku vsypeme do hlubší mísy. Uděláme důlek, do kterého rozdrobíme droždí, přidáme cukr a zalijeme částí… více o Kynuté třesňové knedlíky
Maso nakrájíme na nudličky. Přidáme ostatní ingredience a dobře promícháme. Směs necháme do druhého dne odležet. Pak… více o Čína
Z másla a mouky uděláme jíšku, kterou zalijeme vodou. Přidáme hrášek a necháme povařit do měkka. Osolíme, opepříme… více o Hráškový krém se smetanou
Rajčátka rozpůlíme, opepříme, naskládáme je na vymazaný pekáček a posypeme nastrouhaným sýrem. Dáme do rozpálené trouby… více o Česnekové těstoviny se sýrovými rajčátky
Oloupanou a pokrájenou cibuli smícháme se suchým sojovým masem. Přidáme zázvor a sůl, vše nasypeme do litru vroucí vody… více o Čína se sójovým masem a kedlubnou
Z ingrediencí na těsto vypracujeme hladké těsto, necháme ho v chladu půl hodiny proležet, pak jím pokryjeme dno a část… více o Amorův jablečný řez (koláč)
1. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kmín a vaříme. 2. Až jsou brambory měkké,… více o Valašská kyselice
V pánvi na olivovém oleji osmažíme slaninu nakrájenou na větší kousky dokud se co nejvíce tuku nezmění v olej. … více o Těstoviny amatriciana
Omládek: droždí smíchame s vodou, necháme chvilku odstát. Mouku nasypeme přes síto do velké mísy, přidáme rozpuštěné… více o Adrijská Ciabatta
1) Z mouky, prášku na pečení, cukru a tuku uděláme drobenku. 2) Plech se zvýšeným okrajem vymažeme tukem, nasypeme… více o Rychlý tvarohový koláč