Listové těsto rozválíme a pokrájíme na proužky o velikosti asi 1×6 cm. Jednotlivé proužky dáváme na plech tak, že polovinu proužku jednou otočíme a neznačíme tak tvar mušle. Cukr promícháme se skořicí a mušle posypeme. Pečeme v předem vyhřáté troubě asi 25 minut.
Cukr vyšleháme s vejci a rozpuštěnou herou, přidáme mléko, přesnídávku a prosátou mouku z práškem do pečiva.
Nakonec…
více o Přesnídávkový řez ala štrúdl
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme vlažné máslo, nastrouhanou dýni, aroma, kokos, mouku s kypřidlem a rozinky…
více o Dýňová bábovka (řez) s kokosem