Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaném vejci a v Solamylu. Osmažíme na tuku a vyndáme na teplé místo.
Do kastrolu nebo pánve, kde jsme opékali maso, přidáme trochu oleje, plátky česneku, kostičky cibule a trochu necháme zesklovatět. Pak přidáme zázvor, cukr, Solamyl rozmíchaný v 1 dl vody. Mírně vaříme. Až začne omáčka houstnout, přidáme ocet, víno, sójovou omáčku a sůl, prohřejeme. Maso na talíři přelijeme touto omáčkou.
Žloutky utřeme s cukrem a přidáme teplou vodu, prošleháme a přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, přidáme rum a…
více o Jablíčkové s vůní skořice
Z oleje a polohrubé mouky uděláme zásmažku a necháme ji vychladnout. Přidáme větší část kopru. Přidáme vodu. Rozmícháme…
více o Babiččina koprová omáčka