Mrkve a jablka omyjeme, zbavíme jablka jádřinců a mrkve zelených částí. Nastrouháme najemno do velké mísy. Přidáme vymačkanou citronovou a pomerančovou šťávu a potom přidáme ještě asi 2 lžíce medu. Pokud to bude moc kyselé, přidáme další 2 lžíce medu a pokud to bude moc sladké přidáme zase trochu šťáv. Nepoužívejte tam žádný cukr, protože i takto je to moc dobré a sladké a navíc je to zdravější než s cukrem.
Přebraný špenát v několikeré vodě vypereme, vložíme do většího množství vařící vody a necháme 3 minuty povařit. Vařený…
více o Špenátové karbanátky bez masa
Palačinky:
V mléce rozmícháme vejce, olej, trochu bazalky, špetku soli a prosátou mouku. Těsto necháme v chladu 30 min…
více o Špenátové palačinky od Teri