Mrkve a jablka omyjeme, zbavíme jablka jádřinců a mrkve zelených částí. Nastrouháme najemno do velké mísy. Přidáme vymačkanou citronovou a pomerančovou šťávu a potom přidáme ještě asi 2 lžíce medu. Pokud to bude moc kyselé, přidáme další 2 lžíce medu a pokud to bude moc sladké přidáme zase trochu šťáv. Nepoužívejte tam žádný cukr, protože i takto je to moc dobré a sladké a navíc je to zdravější než s cukrem.
Mouku, koření a sůl prosijeme přes síto, prohněteme s máslem, přidáme cukr, med a žloutek, podle potřeby přidáme ještě…
více o Anglické zázvorové sušenky
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
Cukr ušleháme se změklou herou a vejci do pěny, dálé přidáme mléko, vanilkový pudink (prášek, nikoli uvařený!), kypřící…
více o Rybízový koláč s tvarohem