Mrkve a jablka omyjeme, zbavíme jablka jádřinců a mrkve zelených částí. Nastrouháme najemno do velké mísy. Přidáme vymačkanou citronovou a pomerančovou šťávu a potom přidáme ještě asi 2 lžíce medu. Pokud to bude moc kyselé, přidáme další 2 lžíce medu a pokud to bude moc sladké přidáme zase trochu šťáv. Nepoužívejte tam žádný cukr, protože i takto je to moc dobré a sladké a navíc je to zdravější než s cukrem.
Čokoládu rozlámeme na kousky a dáme do kastrolku. Přidáme máslo a necháme na mírné teplotě rozpustit, během rozpouštění…
více o Čokoládový dort bez mouky
Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené,…
více o Medzevská bramborová polévka
Vše smícháme dohromady. Navrch poklademe ovoce (ne po celém povrchu) a dáme do rozehřáté trouby péct 40 minut na 180…
více o Bublanina bez vajec a mléka