Máslo umícháme s moučkovým cukrem a žloutky, přidáme uvařené těstoviny, sůl, vanilkový cukr, tvaroh, rozinky a trochu nastrouhané citronové kůry.
Nakonec přidáme tuhý bílkový sníh, všechno zlehka promícháme, uložíme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku a dáme do mírně vyhřáté trouby zapéct.
Pečeme asi 40–45 minut. Upečený nákyp posypeme moučkovým cukrem a podáváme s kompotem.
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka