Vepřové maso podusíme s kořením (sůl, pepř, kmín, paprika), přidáme nakrájenou cibuli a česnek. Zelí také chvilku podusíme a přebytečnou šťávu slijeme. Vše smícháme dohromady a necháme vychladnout.
Listové těsto si vyválíme a nakrájíme na obdelníčky. Dáme na těsto, přeložíme napůl a okraje dobře přimáčkneme.
Vrch těsta můžeme posypat kmínem, hrubou solí (sůl opatrně), sezamovými semínky nebo grilovacím kořením.
Špekáčky nakrojíme podélně, na koncích nakrojíme na ježka, naskládáme do zapékací mísy, zasypeme nakrájenou cibulí a…
více o Vepřové ala špekáčky na pivu
Osmahneme cibuli, vložíme na nudličky nakrájená játra a necháme smažit 15 min. na středním ohni. Poté vložíme zeleninu…
více o Kuřecí játra se zeleninou