Vepřové maso podusíme s kořením (sůl, pepř, kmín, paprika), přidáme nakrájenou cibuli a česnek. Zelí také chvilku podusíme a přebytečnou šťávu slijeme. Vše smícháme dohromady a necháme vychladnout.
Listové těsto si vyválíme a nakrájíme na obdelníčky. Dáme na těsto, přeložíme napůl a okraje dobře přimáčkneme.
Vrch těsta můžeme posypat kmínem, hrubou solí (sůl opatrně), sezamovými semínky nebo grilovacím kořením.
Troubu předehřejeme na 200 °C.
Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Misku vymažeme lžící oleje a na dno střídavě přes…
více o Rajčata zapečená s mozzarelou
Pohankové krupky vypereme ve studené vodě a necháme okapat. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme. Očištěné a oloupané…
více o Pohanka se žampiony a rukolou