Všechny ingredience vložíme do hrnečku a přivedeme k varu. Těsně před varem odstavíme, dáme do mixéru a 3 minuty mixujeme. Ihned zchladíme a dáme na 24 hodin do lednice odpočinout. Pak vyšleháme jako klasickou šlehačku.
Všechny ingredience smícháme dohromady. Navrch poklademe ovoce (ne po celém povrchu) a dáme do předehřáté trouby péct…
více o Bublanina bez vajec a mléka
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem
Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí,…
více o Cibulový salát s houbami