Všechny ingredience vložíme do hrnečku a přivedeme k varu. Těsně před varem odstavíme, dáme do mixéru a 3 minuty mixujeme. Ihned zchladíme a dáme na 24 hodin do lednice odpočinout. Pak vyšleháme jako klasickou šlehačku.
Všechny ingredience smícháme dohromady. Navrch poklademe ovoce (ne po celém povrchu) a dáme do předehřáté trouby péct…
více o Bublanina bez vajec a mléka
Žloutky a cukr vyšleháme do bělavé pěny a vmícháme 150 g nutelly. Z bílků ušleháme tuhý sníh a střídavě s moukou ho…
více o Piškotová roláda s nutellou
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka