Šlehačkovo- pudinková buchta

3.64

hodnoceno: 14
Příprava: 45 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      hrnek mléko polotučné
    • 0,5
      hrnek slunečnicový olej
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 5
      lžíce kakao obarvit na hnědo
  • Pudinkový krém
    • 4
      balení vanilkový pudink
    • 4
      balení mléko polotučné může být i plnotučné
    • 1
      ks máslo
    • 2
      lžička hnědý rum nemusí být.... je jen na provonění
  • Šlehačka
    • 3
      ks smetana ke šlehání
    • 3
      ks ztužovač šlehačky

Postup přípravy receptu

  • Smícháme všechny ingredience na těsto. Vlijeme do vymazané nádoby na pečení a dáme péct na 150 stunpnu asi na půl hodiny.
  • Mezi tím si uvaříme pudink a dáme vychladnout.
  • Vychladlý pudink smícháme s máslem a rumem a cukrem a uděláme krém.
  • Vyšleháme šlehačku.
  • Na upečené vychladlé těsto dáme pudink a poté šlehačku. Můžeme posypat kakaem.
  • Podáváme vychlazené.
Zařazení: Moučníky Řezy

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.