Červený olej vytvoříme rozpálením obyčejného oleje, do kterého přidáme nakrájenou feferonku. Pak to přidáme k masu a feferonky vyndáme.
Slepici uvaříme doměkka. Po vychladnutí ji stáhneme z kůže a obereme maso. Roztrháme na menší kousky a smícháme se sójovou omáčkou, červeným olejem, hořčicí a bílým vínem. Ochutíme solí a pepřem. Pokud je potřeba, rozředíme vývarem. Připravujeme nejlépe dva dny předem, aby se pokrm rozležel.
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mouku, chvíli restujeme, přisypeme papriku, přilijeme smetanu a tolik…
více o Paprikové brambory s okurkami
Olej rozehřejme na pánvi, přidáme pórek a necháme jej za občasného míchání změknout. Bude to trvat zhruba 15 minut. Na…
více o Těstoviny s pórkem a špenátem
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové