Červený olej vytvoříme rozpálením obyčejného oleje, do kterého přidáme nakrájenou feferonku. Pak to přidáme k masu a feferonky vyndáme.
Slepici uvaříme doměkka. Po vychladnutí ji stáhneme z kůže a obereme maso. Roztrháme na menší kousky a smícháme se sójovou omáčkou, červeným olejem, hořčicí a bílým vínem. Ochutíme solí a pepřem. Pokud je potřeba, rozředíme vývarem. Připravujeme nejlépe dva dny předem, aby se pokrm rozležel.
Pomazánkové máslo vyšleháme se sýrem, lžící majolky, a dle chuti rozetřený česnek. Přidáme na malinké kostičky ostatní…
více o Chlebíčky se supr pomazánkou
V mouce uděláme důlek, dáme trochu kvasnic, malou lžičku cukru, trochu vlažného mléka. Jakmile kváse vzejde, přidáme 1…
více o Amolety z kynutého těsta